Hacking προσεχτε!!!!

Phishing, Hacking & Προστασία Λογαριασμών


Σε όλα τα παιχνίδια υπάρχουν επίδοξοι απατεώνες και hackers. ΜΗΝ τους δώσετε τη δυνατότητα να καταστρέψουν το παιχνίδι σας!
====Να θυμάστε ότι οι GM δε μπορούν να επιστρέψουν κλεμμένα yang, αντικείμενα, λογαριασμούς ή διαγραμμένους χαρακτήρες!====Βασικές Αρχές Προστασίας των Δεδομένων και του Λογαριασμού σαςΑ. ΣΥΝΘΗΜΑΤΙΚΟ & ΟΝΟΜΑ1. Μη δίνετε ΠΟΤΕ και σε ΚΑΝΕΝΑΝ τα δεδομένα με τα οποία συνδέεστε! Ούτε το όνομα, ούτε το συνθηματικό σας μας χρειάζεται.- Το προσωπικό (GM, SGM, GA, κλπ) ΠΟΤΕ δε θα σας ζητήσει συνθηματικό, δε μας χρειάζεται για καμία απολύτως ενέργεια! - Αν χρησιμοποιείτε κοινόχρηστους υπολογιστές, ΜΗΝ αποθηκεύετε το συνθηματικό σας και κάντε διαγραφή cookies και history όταν αποσυνδεθείτε.2. Μη χρησιμοποιείτε απλά, συνηθισμένα και εύκολα συνθηματικά.Ιδανικά συνθηματικά περιέχουν και μικρά και κεφαλαία, και γράμματα και αριθμούς και είναι πάνω από 6 χαρακτήρες πχ. Αge21sTrEeTΤραγικά λάθος συνθηματικά είναι (ενδεικτικά):- ίδιο όνομα και συνθηματικό (μέγιστο λάθος)- password- test- 12345678- abcdef- asdfdsa- 1111113. Μη χρησιμοποιείτε το όνομα σύνδεσης για όνομα χαρακτήρα4. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε το ίδιο συνθηματικό που έχετε σε άλλους λογαριασμούς (e-mail, άλλα παιχνίδια, κλπ).5. Προστατέψτε τα e-mail σας Ειδικά στην Ελλάδα, τυχαίνει –δυστυχώς- συχνότατα, να hackάρονται e-mail με φυσικά επακόλουθα στους λογαριασμούς παιχνιδιών. Αν αποκτήσει κάποιος πρόσβαση στο e-mail με το οποίο εγγραφήκατε στο παιχνίδι, θα δει και το συνθηματικό του παιχνιδιού από το ενημερωτικό mail. Β. ΓΝΩΣΤΕΣ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΑΠΑΤΗΣΠροσποίηση ότι είναι μέλος της Ομάδας- Αν κάποιος είναι ενεργό μέλος της Ομάδας θα εμφανίζεται ΕΔΩ:
http://board.metin2.gr/team.phpΑν δεν είναι εκεί, ΔΕΝ ανήκει στην Ομάδα! Υπάρχουν 3 περιπτώσεις:1. Τυχαίο όνομα χαρακτήρα, που σας πλησιάζει και ισχυρίζεται ότι είναι GM/GA/κλπ2. Ελαφρώς παραλλαγμένο όνομα μέλους (πχ. xual1)Και στις δύο περιπτώσεις επικοινωνήστε άμεσα με οποιοδήποτε μέλος της ομάδας και ενημερώστε μας. Θυμηθείτε να αναφέρετε ακριβώς το όνομα με screenshot από τη τυχόν συνομιλία.3. Μην εμπιστεύεστε τυχαία e-mail και msn. Επιβεβαιώστε ότι μιλάτε με το σωστό άτομο, στέλνοντας πρώτα ένα πμ στο φόρουμ ή ελέγχοντας από το http://board.metin2.gr/team.php αν το e-mail που λάβατε, αντιστοιχεί επακριβώς σε μέλος της ομάδας.4. Δήθεν μέλος της ομάδας σας προτείνει θέση στην Ομάδα. Οι θέσεις για την Ομάδα ανακοινώνονται στο φόρουμ, δεν κυνηγάμε τους παίκτες ενώ παίζουν.Απάτες από τρίτουςΙστοσελίδες που ισχυρίζονται ότι προσφέρουν δωρεάν Δρακονομίσματα, Yang, εξοπλισμό, ανεβασμένα στατιστικά και οτιδήποτε παρόμοιο.Μην την πατάτε! Πρόκειται είτε για cheating και θα οδηγήσει σε μόνιμο αποκλεισμό του λογαριασμού σας Ή για Phising. Στη δεύτερη περίπτωση σας αποσπούν το λογαριασμό αλλά και ΌΤΙ άλλο έχετε με τα ίδια στοιχεία σύνδεσης! Μη δίνετε ΠΟΤΕ τα στοιχεία σύνδεσής σας σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα ή πρόσωπο.Εμπορικές απάτες μέσα στο παιχνίδι- Παίκτης σας υπόσχεται να καθαρίσει ή να αναβαθμίσει τον εξοπλισμό σας αν του δώσετε το αντικείμενο. Το δίνετε και φεύγει. Προσέχετε αυτές τις προσφορές, συχνά πρόκειται για εξαπατήσεις και απλά να θυμάστε: ότι αλλάζει inventory παύει να είναι σίγουρα δικό σας.- Παίκτης σας προτείνει να ανταλλάξετε χαρακτήρες. Του δίνετε στοιχεία σύνδεσης, σας δίνει κι εκείνος τα δικά του. Μόνο που τα δικά του είναι ψεύτικα και εσείς μόλις χάσατε το χαρακτήρα σας.Συχνά σας προσφέρουν τον καλύτερου επιπέδου από το δικό σας χαρακτήρα τους.Ή σας ζητάνε να «ρίξουν μια ματιά» στο δικό σας.Μην επιτρέψετε να σας πιάσουν κορόιδο.- Παίκτης σας πουλάει δήθεν ευκαιρίαΕλέγξτε το ποσό που ζητάει με προσοχή.Ελέγξτε το αντικείμενο αν είναι όντως αυτό που λέει.ΜΗ βιάζεστε να κάνετε μια ανταλλαγή/αγοραπωλησία. Αν κάποιος βιάζεται και σας πιέζει, είναι πιθανό να μη θέλει να αντιληφθείτε την απάτη του.Γενικά: Χρησιμοποιείστε το μυαλό σας και τη λογική. Αν κάτι ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, τότε πιθανότατα δεν είναι αληθινό αλλά είναι ΑΠΑΤΗ.Αν δείτε κάποιον να προσποιείται ότι είναι μέλος της Ομάδας με οποιοδήποτε τρόπο, ενημερώστε τους GM

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© 2009 | Metin2 | Por Templates para Você